CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera panoràmica 3
Portada > Actualitat > Notícies > Inici de les obres a la carretera N-II

Inici de les obres a la carretera N-II

22/04/2015

Els treballs, que començaran al mes de maig, pretenen garantir la seguretat dels vianants que diàriament es desplacen pel lateral d’aquest vial

A principis del mes de maig es posaran en marxa les obres de millora de l’accessibilitat a la N-II, en els trams compresos entre la urbanització Bonamar i el Pla de l’Avellà i entre la urbanització Costamar i el polígon comercial de Santa Margarida. Els treballs consistiran en millorar el ferm dels laterals, instal·lar-hi proteccions i construir un pont per a vianants i bicicletes que passarà per sobre de la riera de Cabrera.  

Aquestes obres s’inclouen en el pla de millora de l’accessibilitat al municipi i pretenen garantir la seguretat dels vianants que diàriament es desplacen per la zona al mateix temps que suposaran una important millora de les connexions entre els nuclis veïnals de Cabrera de Mar. El cost del projecte és de 48.000 euros i es preveu que estigui enllestit en, aproximadament, un mes. 

Arxivat a: General
Carretera N-II
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/03/2023 a les 11:32h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona