CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera platja Cabrera
Portada > Actualitat > Notícies > Platja adaptada per a persones amb discapacitat

Platja adaptada per a persones amb discapacitat

07/05/2015

Un tram de la platja dels Vinyals incorporarà algunes millores que permetran a aquest col·lectiu gaudir de l’espai

A partir d’aquest proper estiu Cabrera de Mar serà el primer municipi de la província de Barcelona que disposarà d’una platja adaptada específicament per a persones amb discapacitat. En concret, un tram de la platja dels Vinyals es dedicarà de manera preferent a aquest col·lectiu i incorporarà diverses millores com seran la instal·lació de passeres especials, dutxa adaptada, bany adaptat, zona d’ombra i cadira amfíbia amb suport de socorristes per a entrar i sortir de l’aigua. Això serà possible gràcies a la col·laboració entre l’esportista amb discapacitat Álvaro Bayona, el Club Nàutic Cabrera de Mar i l’Ajuntament. A més d’aquestes facilitats, l’acord permetrà dur a terme activitats esportives adaptades, com ara el pàdel surf o la vela. El projecte està avalat pel Departament de Costes de la Generalitat de Catalunya.

 

Arxivat a: General
Discapacitat
Darrera actualització d’aquest contingut: 04/10/2023 a les 15:48h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona