CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera platja
Portada > Actualitat > Notícies > El tabac al descobert, a Can Martinet

El tabac al descobert, a Can Martinet

13/05/2015

L’exposició, que es podrà visitar fins al 26 de maig, vol treballar la prevenció i la promoció de la salut entre els joves del municipi

El passat dimarts dia 12 de maig es va obrir al públic a Can Martinet una exposició anomenada El tabac al descobert. Es tracta d’una mostra que vol informar als joves sobre aquesta substància i els efectes que pot produir a la nostra salut. La intenció és donar eines als nois i noies del municipi que els ajudin a prendre decisions sobre aspectes que afecten directament al seu desenvolupament com a persones. L’exposició, impulsada per la Diputació de Barcelona, explica quins són els components d’un cigarret, els diners que mou el tabac, per què és una substància que enganxa i com afecta a la salut i també al planeta. El tabac al descobert es podrà visitar a Can Martinet fins al proper dia 26 de maig en horari de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de 17 a 20 h.

Des de la regidoria de Joventut s’ofereixen també altres activitats i serveis que pretenen donar suport als nois i noies de Cabrera de Mar. Els joves poden participar en sessions formatives per a millorar la seva transició escola-treball i en altres de recerca de feina que es realitzen a través del Servei Local d’Ocupació. Can Martinet també disposa, entre d’altres, d’un servei de mobilitat internacional, un espai d’estudi assistit i reforç escolar per a alumnes d’ESO i batxillerat.

Arxivat a: General
Exposició El tabac al descobert
El tabac al descobert
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/11/2023 a les 15:33h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona