CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera florida
Portada > Actualitat > Notícies > Celebració de la setmana dels hàbits saludables de la dona

Celebració de la setmana dels hàbits saludables de la dona

21/05/2015

Del 25 al 29 de maig s’ha previst un programa d’activitats per garantir el benestar físic i psicològic de les dones

Coincidint amb la celebració, el proper 28 de maig, del Dia Internacional d’Acció per la Salut de les Dones, l’Ajuntament de Cabrera de Mar ha programat tot un seguit de tallers i activitats que s’emmarquen en la setmana dels hàbits saludables de la dona. Es tracta d’una iniciativa que pretén sensibilitzar la població de la importància de garantir el benestar físic i psicològic de les dones com a base per a millorar la seva qualitat de vida.

Les activitats es posaran en marxa dilluns 25 de maig amb una sessió d’hipopressius al matí i una classe de pilates a la tarda. Fins al dia 29 de maig està previst organitzar també una masterclass de zumba, una sessió de tonificació, una passejada al costat del mar i alguns tallers per als que cal inscripció prèvia com són el d’higiene facial i maquillatge, el de reiki i el de mindfulness. Aquest darrer es desenvoluparà en cinc sessions que es faran els dies 28 de maig i 4, 11, 18 i 25 de juny. Les persones interessades en participar en aquestes activitats cal que truquin al telèfon 93 750 62 88 o que s’apropin a Serveis Socials.

Durant tota la setmana també s’oferiran activitats gratuïtes a la piscina municipal entre les que hi haurà classes de pilates, fitball, spinning, body-pump i diferents nivells de natació. Per participar en qualsevol d’aquestes sessions caldrà fer la inscripció en el mateix equipament. Les pistes de pàdel s’obriran també a la ciutadania dimarts i dijous de 7 a 16 h. Està previst fer també una jornada de portes obertes a la piscina dissabte 30 de maig de 13 a 17.45 h.

Arxivat a: General
Setmana dels hàbits saludables de la dona

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 22/11/2023 a les 15:33h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona