CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera florida
Portada > Actualitat > Notícies > Gran èxit de la XVIII Fira Iberoromana de Cabrera de Mar

Gran èxit de la XVIII Fira Iberoromana de Cabrera de Mar

05/06/2015

Aquest any s’ha superat la xifra de visitants i ha augmentat el nombre d'entitats que han organitzat activitats durant el cap de setmana

El passat cap de setmana Cabrera de Mar va celebrar la XVIII edició de la Fira Iberoromana que va comptar amb una molt bona acollida per part del públic assistent. La xifra de visitants va superar a la d’anteriors edicions, sobretot diumenge, coincidint amb dia festiu. Pel que fa a l’organització la valoració també és molt positiva donat que aquest any s’han multiplicat els actes culturals en el programa i han estat sis les entitats que han preparat activitats i espectacles: Cabrera És Espectacle, Grillats, els Diables Macabres, la Cooperativa Agrícola, l'Agrupació Sardanista i la Fundació Burriac. A aquestes cal afegir les nombroses associacions i col·lectius locals que van participar en la fira posant una parada al mercat.

Pel que fa a les activitats organitzades, s’han realitzat un total de 24 visites teatralitzades als closos i, com a novetat, els participants han pogut gaudir d’una exposició de peces arqueològiques que ha tingut una molt bona acollida.

A les ja tradicionals recreacions de campaments romans i de lluites de gladiadors, enguany s’han afegit altres actes com espectacles i desfilades de moda que pretenien posar més èmfasi en el món íber que es considera més desconegut. No han faltat tallers infantils i per a tota la família i demostracions d’oficis que han dinamitzat els carrers de la fira. Una altra de les novetats que va ser tot un èxit va ser el dinar bacanal romana on els participants han destacat la qualitat tant del menjar com dels espectacles de balls i malabars que s’hi van oferir.      

La Fira Iberoromana es va acomiadar diumenge però fins al proper 21 de juny es continua celebrant el V Festival Laietania que pretén traslladar als visitants al passat i descobrir el llegat dels antics pobladors del Maresme. En el marc d’aquest esdeveniment s’estan desenvolupant activitats a d’altres municipis com Mataró, Badalona, Argentona, Arenys de Mar, Vilassar de Dalt, Premià de Dalt i Premià de Mar.

Arxivat a: General
XVIII Fira Iberoromana de Cabrera de Mar

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 12/04/2024 a les 15:03h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona