CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > Jordi Mir és reelegit alcalde de Cabrera de Mar per als propers quatre anys

Jordi Mir és reelegit alcalde de Cabrera de Mar per als propers quatre anys

15/06/2015

El cap de llista de CiU va obtenir sis vots a favor, la candidata de GxC tres i va haver-hi dos vots en blanc

L’Ajuntament de Cabrera de Mar es va constituir el passat dissabte dia 13 de juny en una sessió plenària en la que Jordi Mir va ser nomenat novament alcalde del municipi. L’acte es va iniciar a les 12 del migdia i va estar presidit per una mesa formada pels regidors electes de major i menor edat. En primer lloc van prendre possessió del seu càrrec tots els membres del plenari. Aquesta legislatura estarà format per Jordi Mir, Núria Pera, Maria Josep Cortada i Sergi Teodoro de CiU; Anna Maluquer, Anna Teixidó i Antoni García de GxC; Enric Mir i Montserrat Reig d’ERC; Antoni Abel d’AI-CM; i Daniel Meroño, del PSC.

Posteriorment es va procedir a l’elecció de l’alcalde o alcaldessa. El cap de llista de Convergència i Unió, Jordi Mir, va obtenir sis vots a favor mentre que Anna Maluquer, de Gent per Cabrera, va comptar amb el suport de tres regidors. Els altres dos van votar en blanc. Amb aquest resultat Jordi Mir va ser reelegit alcalde de Cabrera de Mar per als propers quatre anys. En un període màxim de 30 dies hàbils Mir haurà de convocar un nou ple per establir aspectes organitzatius i presentar el nou cartipàs municipal.

Arxivat a: General
Jordi Mir reelegit alcalde
Constitució nou Ajuntament
Darrera actualització d’aquest contingut: 12/04/2024 a les 15:03h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona