CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Castell 2
Portada > Actualitat > Notícies > Avancen els treballs de rehabilitació de Cal Conde

Avancen els treballs de rehabilitació de Cal Conde

21/07/2015

Entre les actuacions que encara s’hi desenvolupen hi ha la reforma de la coberta que pretén evitar que les filtracions d’aigua malmetin l’estructura de l’edifici

Cal Conde està sent objecte d’una rehabilitació que inclou la reforma de la coberta de La Masoveria. Aquesta presentava problemes en alguns punts per on es filtrava l’aigua, amb el perjudici que aquest fet suposava per a l’estructura de l’edifici. Els treballs se centren en el desmuntatge i la impermeabilització de la coberta. També s’han reforçat algunes bigues que estaven en mal estat i s’ha col·locat aïllament tèrmic. Entre les actuacions que s’han dut a terme hi ha també la rehabilitació de quatre sales de La Masoveria que es podran utilitzar per a la realització d’exposicions i d’altres activitats.

Pel que fa a la façana, en les darreres setmanes s’han restaurat els balcons, s’han canviat les persianes de llibret i s’ha pintat tota la fusteria exterior. També s’ha procedit a impermeabilitzar la bassa i a instal·lar-hi una bomba per a posar-la en funcionament. 

Arxivat a: General
Rehabilitació de Cal Conde
Rehabilitació de Cal Conde
Rehabilitació de Cal Conde
Darrera actualització d’aquest contingut: 04/10/2023 a les 15:48h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona