CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > Tot a punt per gaudir de la Festa Major de Sant Feliu

Tot a punt per gaudir de la Festa Major de Sant Feliu

29/07/2015

El pregó, a càrrec de l’Associació Grillats, i la presentació del nou gegant de Cabrera de Mar, en Perot, donaran el tret de sortida a quatre dies de celebració

Cabrera de Mar es prepara per a celebrar la Festa Major de Sant Feliu. El tret de sortida es donarà divendres dia 31 de juliol amb el pregó, que aquest any anirà a càrrec de l’Associació Grillats. Aquest esdeveniment servirà per a donar a conèixer la història del nou gegant del municipi, en Perot, que posteriorment farà el seu ball de presentació. Es tracta d’una figura basada en el baró de Burriac, en Pere Joan Ferrer, i que durant tot el cap de setmana compartirà protagonisme amb la nova bèstia de la Colla de Diables Macabres, elRosegaescrots i la bruixa Isolda, i el capgròs de foc, en Marc Empaitabruixes.

Fins al dia 3 d’agost hi haurà actes populars i tradicionals com la cercavila, la missa solemne dedicada a sant Feliu, patró de Cabrera de Mar, el ball de les figures i el correfoc. Una de les novetats d’aquest any serà la celebració de la primera Convidada del Senyor de Burriac, una trobada en la qual participaran colles geganteres d’arreu de Catalunya.

Pel que fa a altres propostes, hi haurà activitats i espectacles infantils, una bicicletada, la baixada d’andròmines, l’actuació de l’entitat Cabrera És Espectacle, concerts, havaneres i la Nit de Jazz amb el pianista català Lluís Coloma. El castell de focs i la festa jove a la platja tancaran la celebració de la Festa Major del municipi.

Podeu consultar el programa en el document adjunt.

Arxivat a: General
Portada programa Festa Major

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 12/04/2024 a les 15:03h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona