CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera panoràmica 3
Portada > Actualitat > Notícies > La Biblioteca Ilturo suma als seus serveis el préstec de llibres electrònics

La Biblioteca Ilturo suma als seus serveis el préstec de llibres electrònics

23/09/2015

Els usuaris tenen a la seva disposició un catàleg inicial amb més de 1.900 títols per a llegir a ordinadors, dispositius mòbils o llibres electrònics

Els usuaris de la Biblioteca Ilturo ja tenen a la seva disposició el servei eBiblio Catalunya destinat al préstec gratuït de llibres electrònics. En total són més de 1.900 obres de diferents temàtiques les que es posen a disposició d’aquelles persones que disposin del carnet de la biblioteca i hagin facilitat la seva adreça electrònica.  Un cop es demana un llibre digital l’usuari disposa de 21 dies per a llegir-lo.

La lectura es pot realitzar de dues maneres diferenciades. Una d’elles serà mitjançant la reproducció en temps real (streaming). En aquest cas el lector únicament necessita descarregar l’aplicació eBiblio Catalunya disponible per a Android i properament per a IOS. Aquesta podrà estar instal·lada en fins a cinc dispositius diferents. Un cop sincronitzada no es requerirà connexió a Internet.

La segona de les formes de dur a terme la lectura serà mitjançant descàrrega. Aquells que optin per aquesta modalitat hauran de disposar de l'aplicació gratuïta Adobe Digital Editions i d'un compte Adobe ID. 

Arxivat a: General
Els usuaris tenen a la seva disposició un catàleg inicial amb més de 1.900 títols
Darrera actualització d’aquest contingut: 15/09/2023 a les 14:24h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona