CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera platja Cabrera
Portada > Actualitat > Notícies > Cabrera de Mar posa en marxa el seu Pla de Seguretat Viària

Cabrera de Mar posa en marxa el seu Pla de Seguretat Viària

02/10/2015

El document estableix les mesures a desenvolupar durant tres anys per incrementar la seguretat en la mobilitat a la via pública

El nostre és un municipi amb un baix nivell d’accidentalitat, en tot cas, i amb la voluntat de reduir encara més el nombre d’accidents que es registren a la via pública, el govern municipal ha impulsat conjuntament amb el Servei Català de Trànsit el Pla de Seguretat Viària de Cabrera de Mar. Aquest document, que s’aplicarà al llarg dels propers tres anys, afecta a totes les vies de titularitat municipal. Queden excloses doncs la carretera d’Argentona, l’autopista i l’N-II.

El pla es divideix en dues parts principals. Per una banda realitza un diagnòstic de tots els punts de risc, els classifica en funció de la seva perillositat i dels accidents que s’hi ha registrat i es remarquen les mancances existents. En total han estat tres els punts amb major perillositat detectats: el carrer de la Riera, el Camí del Mig i la carretera de la Riera d’Argentona.

Aquesta diagnosi es complementa amb la proposta d’aquelles mesures a desenvolupar que han de permetre resoldre els problemes de seguretat vial. Així es contemplen actuacions que afecten a la senyalització vertical i horitzontal, a la visibilitat de les cruïlles, a l’accessibilitat dels vianants o al tipus d’estacionament establert.

Arxivat a: General
El document estableix les mesures a desenvolupar durant tres anys per incrementar la seguretat en la mobilitat a la via pública
Darrera actualització d’aquest contingut: 24/05/2024 a les 11:31h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona