CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera platja
Portada > Actualitat > Notícies > Primera contractació a través del programa municipal Treballem Junts

Primera contractació a través del programa municipal Treballem Junts

28/10/2016

Ja són diverses les empreses interessades en una iniciativa dirigida a dones majors de 40 anys en situació d’atur

El programa Treballem Junts ja ha donat els seus primers fruits. En concret ja s’ha realitzat la primera contractació a través d’aquesta iniciativa municipal destinada a millorar l’ocupabilitat de dones majors de 40 anys que es trobin en situació d’atur. Cal afegir que el projecte, que treballa mitjançant l’aplicació del mètode Smart,compta amb sis empreses més interessades i que han realitzat ofertes en ferm. El passat mes de juliol s’iniciaven els contactes amb el sector empresarial per tal de presentar una proposta a través de la què poden trobar candidates per ocupar les seves places vacants i, a més, rebre una subvenció econòmica sempre i quan es realitzi una contractació per un període mínim de tres mesos.

La presentació a les empreses es fa a través de dues vies: la visita de prospecció setmanal i el contacte via telefònica per explicar a les empreses el projecte i detectar possibles necessitats de personal. Cal destacar que les dones que formen part del projecte també s’han implicat en les presentacions a les empreses a les que assisteixen per exposar la seva participació al programa.

Arxivat a: General
Ja són diverses les empreses interessades en una iniciativa dirigida  a dones majors de 40 anys en situació d’atur
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/03/2023 a les 16:37h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona