CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera carrer
Portada > Actualitat > Notícies > La piscina municipal inicia una nova etapa amb nova gestió

La piscina municipal inicia una nova etapa amb nova gestió

04/11/2016

L’equipament municipal ha estat objecte al llarg dels darrers temps de diferents actuacions de millora

Aquest curs la piscina municipal de Cabrera de Mar pren un nou impuls amb les diferents millores dutes a terme coincidint amb el canvi de la seva gestió. Cabrera Esport, SL és actualment l’empresa encarregada de gestionar l’espai després del canvi en la concessió. Entre les novetats més visibles es troben diferents actuacions com la substitució del terra dels vestidor o el treball de pintura de l’equipament dut a terme.

Pel que fa a l’oferta de la piscina, aquesta s’ha vist reforçada amb la incorporació als seus serveis d’empreses com Healthsystem, dedicada a la recuperació i readaptació en el medi aquàtic, o Aquaterapia, empresa pionera en els tractaments a l’aigua.

La piscina és en tot cas més que activitats aquàtiques. L’equipament també disposa de gimnàs, amb activitats en grups reduïts com pilates, spinning, tonificació o zumba, entre d’altres. A més les persones abonades poden disposar durant tot el dia dels equips amb els que compta. Aquesta oferta es completa amb les pistes de pàdel la qual disposen d’una escola infantil.

A la vessant formativa és especialment ressenyable el treball que hi duu a terme el Club Esportiu Natació Cabrera, sota la direcció de la Dolors Jané, qui ha és entrenadora nacional superior de natació amb experiència amb nedadors olímpics. Aquest treball ha permès assolir fites com la possibilitat de comptar durant la temporada passada amb cinc nedadors cabrerencs als diversos campionats estatals disputats.

Arxivat a: General
Imatge de la piscina des de l'exterior
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/05/2023 a les 14:39h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona