CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera panoràmica 3
Portada > Actualitat > Notícies > La Fira de Santa Llúcia i el pessebre vivent donen el tret de sortida a les activitat de Nadal

La Fira de Santa Llúcia i el pessebre vivent donen el tret de sortida a les activitat de Nadal

15/12/2016

Un cop més un dels moments centrals serà l’arribada de ses majestats dels Reis Mags d’Orient al nostre municipi

Aquest proper dissabte 17 de desembre comencen les activitats relacionades amb les festes nadalenques que es programen al llarg dels propers dies a Cabrera de Mar. La Fira de Santa Llúcia i el pessebre vivent de l’Escola Sant Feliu seran així els primers esdeveniments de Nadal dels que podrem gaudir des de les 16.15 a les 19.30 h a la plaça del Poble, la plaça de l’Església i voltants. L’endemà, diumenge 18, continuaran les propostes tradicionals amb el Mercat del vi i el formatge que enguany estarà especialment marcat per la solidaritat. No serà l’única proposta a favor de La Marató de TV3 ja que la tarda de diumenge, a les 18.30 h el Casal el Castellet programa un quinto.

Pel que fa a la resta de propostes de Nadal el 23 de desembre a les 17.30 h a l’escola Pla de l’Avellà trobarem jocs gegants i la visita del patge reial. Una setmana més tard, el dia 30, a l’envelat municipal a partir de les 17.30 h tornarem a trobar al patge reial, en aquest cas acompanyat per l’actuació musical “Sarau d’hivern” de Rah-mon Roma. Sigui com sigui el moment central per als infants en les properes setmanes arribarà amb la cavalcada de ses majestats els Reis Mags d’Orient que des de les 18.30 h recorreran els carrers del centre per ser rebuts a l’Ajuntament. Melcior, Gaspar i Baltasar realitzaran una parada a l’església de Sant Feliu per realitzar les ofrenes al naixement.

Les persones interessades a que els reis portin un regal a casa seva poden demanar més informació al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o al telèfon 93 759 00 91.

Arxivat a: General
Cavalcada de reis del 2016
Darrera actualització d’aquest contingut: 27/06/2022 a les 17:04h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona