CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera carrer
Portada > Actualitat > Notícies > Ja es treballa en un nou Pla Local de Joventut

Ja es treballa en un nou Pla Local de Joventut

08/02/2017

El document està destinat a recollir les principals actuacions i les línies de treball municipal en aquest àmbit

Des de l’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Cabrera de Mar ja es treballa en l’elaboració del que serà el Pla Local de Joventut 2017-2021. En concret s’han dut a terme vàries reunions que han implicat als propis joves i també a professionals de diferents àrees que treballen de manera estreta amb ells. L’objectiu últim d’aquestes trobades és conèixer quina és l’actual situació dels joves del municipi per tal d’establir les línies d’actuació que es recolliran en el nou pla.

Pel que fa a l’inici d’any aquest arribat, com és habitual, amb un important conjunt de propostes per als joves cabrerencs. Aquestes han inclòs, durant la passada celebració de la nostra Festa Major d’Hivern, un campionat de futbolí i un altre de futbol bombolla. De la mateixa manera recentment al Centre de Joventut Can Martinet tenia lloc la tercera edició del taller de coaching per a joves.

Arxivat a: General
El document està destinat a recollir les principals actuacions i les línies de treball municipal en aquest àmbit
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/11/2023 a les 15:33h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona