CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera platja Cabrera
Portada > Actualitat > Notícies > El passat medieval de Cabrera en un conte infantil

El passat medieval de Cabrera en un conte infantil

21/09/2017

La Biblioteca Ilturo ha editat el llibre “En Màrius, l’Helena i la clau del Castell: una aventura medieval a Burriac”

El nostre territori té una història mil·lenària amb moments destacats en diferents punts de la història. Amb la voluntat de difondre el nostre passat d’una manera entenedora i assequible als infants i les famílies la Biblioteca Ilturo ha publicat el conte “En Màrius, l’Helena i la clau del Castell: una aventura medieval a Burriac” escrit per Mercè Pujadas i il·lustrat per Teo Perea.

Aquest volum, el segon pertanyent a la col·lecció Biblioteca Ilturo, està centrat a l’època medieval i transcorre entre d’altres indrets a un espai tan emblemàtic per a la nostra població i per a la comarca com és el Castell de Burriac. L’obra, per a infants majors de 7 anys, va ser presentada de manera teatralitzada el passat 19 d’abril als jardinets de la biblioteca de la mà de la narradora mOn Mas.

Arxivat a: General
Detall de la portada del conte
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/09/2023 a les 14:20h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona