CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Castell 2
Portada > Actualitat > Notícies > Cabrera torna a retre homenatge a la seva gent gran

Cabrera torna a retre homenatge a la seva gent gran

29/09/2017

Aquest proper 8 d’octubre se celebra la 61ª edició de l’homenatge a la vellesa

Ja són més de sis les dècades que Cabrera de Mar dedica una jornada a la seva gent gran per tal de recordar tot el que han fet i fan per al nostre municipi. En aquesta ocasió l’homenatge a la vellesa se celebrarà aquest proper diumenge 8 d’octubre amb un programa d’activitats que s’iniciarà al migdia a l’església parroquial. Allà se celebrarà una missa que comptarà amb la música del Cor Parroquial Sant Feliu.

Seguidament, a partir de les 13.30 h, tindrà lloc a l’envelat municipal la recepció als convidats al dinar, es realitzarà una fotografia de record amb tota la gent gran assistent i el president de l’Associació de Pensionistes i Gent Gran de Cabrera de Mar, Jesús Marset, donarà la benvinguda. A partir de les 14 h s’iniciarà el dinar que es clourà amb un parlament de l’alcalde, Jordi Mir, i amb el ball que posarà el punt i final a la jornada.

Arxivat a: General
Homenatge a la vellesa de l'any passat
Darrera actualització d’aquest contingut: 12/06/2024 a les 13:48h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona