CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > El cementiri municipal amplia els seus horaris per Tots Sants

El cementiri municipal amplia els seus horaris per Tots Sants

27/10/2017

L’equipament ha millorat també recentment les seves instal·lacions incorporant un lavabo adaptat

Davant la proximitat de la celebració de Tots Sants i amb la voluntat de facilitar a tothom l’accés al cementiri municipal en unes dates tan assenyalades, l’equipament modifica els seus horaris. D’aquesta manera els propers dies 28, 29 i 30 d’octubre romandrà obert des de les 9 a les 15 h mentre que els dies 31 d’octubre i 1 i 2 de novembre el cementiri es podrà visitar entre les 9 i les 18 h.

Enguany l’equipament presenta una novetat destinada a la comoditat de les persones que hi acudeixen com és la instal·lació per part de GICSA d’un lavabo adaptat. Aquest es troba a la part nova del cementiri i ve a donar resposta a la proposta realitzada pels propis usuaris. La voluntat municipal manifestada, en tot cas, és la de continuar incorporant millores en l’equipament.

Arxivat a: General
Entrada al cementiri municipal
El nou lavabo
Darrera actualització d’aquest contingut: 12/04/2024 a les 15:03h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona