CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera panoràmica 3
Portada > Actualitat > Notícies > Satisfacció amb els resultats del Club Natació Cabrera de Mar al Campionat Infantil de Catalunya

Satisfacció amb els resultats del Club Natació Cabrera de Mar al Campionat Infantil de Catalunya

21/12/2017

El club que promou a la nostra vila la pràctica de la natació celebrava recentment els deu anys des de la seva fundació

Aquests passats dies 16, 17 i 18 de desembre el Club Natació Barcelona organitzava a la Piscina de la Nova Escullera el Campionat Infantil de Catalunya d’hivern en el què prenien 6 nedadors i nedadores del Club Natació Cabrera de Mar. Des del club es valora molt satisfactòriament la participació dels quatre nois de quinze i catorze anys i  dues noies de tretze i catorze anys ja que la majoria va poder competir a les fases finals després de superar les classificatòries. La representació cabrerenca va quedar finalment en la posició 37 de 70 equips amb la satisfacció d’haver aconseguit rebaixar les seves marques personals tots els participants locals. La millor classificació era per al Sergi Mont qui obtenia la setena plaça als 200 metres papallona.

Es dóna la circumstància de que recentment el Club Natació Cabrera de Mar celebrava el seu desè aniversari. Per commemorar-ho s’organitzava el passat 2 de desembre un acte a l’envelat municipal amb la presència d’ autoritats municipals, nedadors i nedadores, pares i mares, exentrenadors i exentrenadores i amics de l’entitat en general. Durant la trobada, en la què van participar al voltant de 90 persones, es van lliurar diplomes en reconeixement als mèrits de diferents esportistes a més d’alternar d’altres que subratllaven anècdotes d’aquesta dècada d’història.

Arxivat a: General
Moment de la celebració de l'aniversari
Darrera actualització d’aquest contingut: 21/09/2022 a les 10:25h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona