CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera platja
Portada > Actualitat > Notícies > Arriba la Festa Major de Sant Vicenç

Arriba la Festa Major de Sant Vicenç

17/01/2018

El programa del què podrem gaudir al llarg del cap de setmana està conformat per un total de quinze activitats

Aquest proper divendres, amb el campionat de futbolí organitzat a Can Martinet, es dóna el tret de sortida a la celebració a la nostra vila de la Festa Major de Sant Vicenç. En tot cas el gruix de les quinze propostes que es troben programades tindrà lloc al llarg del cap de setmana. Concretament dissabte al matí podrem prendre part del torneig de dòmino, de la botifarrada, de la bicicletada popular o del concert de l’Escola de Música. La jornada continuarà amb la convidada dels Senyors de Burriac, que arrencarà a la plaça de l’Ajuntament a les 17 h i que, amb la presència dels gegants Pere Joan Ferrer i Elionor de Sarriera amb els nans Tragèdia i  Comèdia, acompanyats pels flabiolaires i la participació dels gegants de Tàrrega, recorrerà diferents carrers del municipi fins arribar a la plaça de l’Església on s’oferirà una xocolatada i un concert infantil. El dissabte es clourà amb la presentació de la “Guia d’elements històrics de l’església”.

Finalment, diumenge al matí trobarem una competició d’agility, les dues hores de resistència Bike Burriac, la missa solemne i sardanes, a més de la possibilitat de donar sang a la plaça de la Fàbrica. Ja a la tarda se celebrarà una gimcana amb obsequis per a tots els participants, i des de les 19.30 h, tindrà lloc “A toc de foc!”, el recorregut dels Diables Macabres i els tabalers fins a la plaça nova on oferiran l’espectacle pirotècnic “Aquelarre” amb el que direm adéu a la Festa Major de Sant Vicenç d’enguany.

Per a més informació podreu trobar el programa a l’agenda del mes.

Arxivat a: General
Moment de la Festa Major

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 23/02/2024 a les 13:38h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona