CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera florida
Portada > Actualitat > Notícies > La Burriac Bike celebra aquest diumenge la seva quarta edició

La Burriac Bike celebra aquest diumenge la seva quarta edició

14/03/2018

La pedalada en bicicleta tot terreny tornarà a passar per alguns dels racons més singulars de la comarca

La plaça de l’Ajuntament del nostre municipi serà el punt de sortida aquest diumenge, a partir de les 9 h, de la quarta edició de la Burriac Bike que organitza el Club Ciclista Bike Burriac amb el suport de l’Ajuntament de Cabrera de Mar. En total els participants podran prendre part en un dels dos recorreguts diferents que es proposen: “La Cabrona”, de 37 quilòmetres amb un desnivell de 1.500 metres, i “La Cabreta”, de 25 quilòmetres amb un desnivell de 900 metres. La prova portarà els ciclistes a alguns dels paratges més interessants del Maresme.

Els corredors poden recollir els seus dorsals aquest dissabte de 17 a 20 h a la botiga Direct Bike o el mateix dia de la cursa des de les 7.30 h fins a 15 minuts abans de la sortida al village situat a la plaça. Des de l’organització s’oferiran tres avituallaments líquids i sòlids, dos en el cas dels participans de “La Cabreta”, a més d’altres serveis com ara dutxes i vestidors i un punt de neteja de bicicletes.

Per a més informació es pot consultar la pàgina web de la cursa burriacbike.com.

Arxivat a: General
Moment d'una passada edició
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/03/2023 a les 11:32h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona