CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera platja
Portada > Actualitat > Notícies > Cabrera de Mar recupera la seva platja

Cabrera de Mar recupera la seva platja

25/05/2018

Aquest dilluns 28 de maig s’inicia l’actuació per a restaurar els danys causats pel darrer temporal registrat

Coincidint amb l’inici de la temporada de bany Cabrera de Mar veurà les seves platges restaurades i també la resta d’espais que es van veure afectats pel temporal del passat 2 de març. A partir d’aquest dilluns 28 de maig comencen uns treballs a càrrec del Ministeri d’Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient que se centraran en un primer moment en la reparació del passeig marítim, l’escullera i les rampes d’accés que es van veure seriosament malmeses.

Entre el 10 i el 21 de juny es procedirà a la regeneració de 550 metres de platja, a les platges del Molí i Santa Margarida, amb l'abocament de 24.000 m3 de sorra. Això comportarà donar una amplada de 20 m a la platja en aquest tram. Aquesta regeneració és provisional, a l'espera de la futura implantació de la solució definitiva aprovada pel Ministeri ara fa 3 anys, i que contempla la implantació de 2 espigons a les nostres platges.

Pel que fa als serveis que hi podem trobar, cal destacar com a novetats que ja es troben operatives les 4 guinguetes (Vaivé, Kaos, Acamar i Bruma & Go) licitades per l’Ajuntament. De la mateixa manera es disposa d’un nou servei de gandules i para-sols a la platja del Molí. Properament s’incorporaran d’altres serveis com un nou sistema de recollida separada de residus, amb la instal·lació de contenidors grans per a envasos plàstics, i, a partir de la meitat de juny s’establiran el servei de socorrisme i la platja accessible per a persones amb mobilitat reduïda.

Arxivat a: General
Entre el 10 i el 21 de juny es procedirà a la regeneració de 550 metres de platja
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/05/2020 a les 12:32h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona