CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera carrer
Portada > Actualitat > Notícies > Convocats els ajuts socials per a famílies amb fills en edat escolar

Convocats els ajuts socials per a famílies amb fills en edat escolar

20/06/2018

L’Ajuntament de Cabrera de Mar vol garantir que tots els infants i joves tenen accés als serveis educatius en igualtat de condicions

Fins a aquest proper 29 de juny es troba obert el termini per tal de que les famílies que així ho desitgin puguin sol·licitar els ajuts per a famílies amb fills i filles en edat escolar per al curs 2018-2019. Aquest ajut municipal està destinat a donar suport a despeses com l’escola bressol municipal, el menjador escolar, la compra de llibres de text, excursions, treballs de síntesi o casals municipals. Així es vol garantir que, independentment de la capacitat econòmica familiar, els infants de 0 als 16 anys tinguin les mateixes opcions de gaudir de la seva escolarització en igualtat de condicions.

Per tal de poder accedir a aquests ajuts, les persones interessades han d’estar empadronades al nostre municipi i acomplir amb els requisits establerts per les bases reguladores. A més, serà necessària una entrevista prèvia amb els serveis socials municipals aportant tota la documentació requerida com ara els ingressos anuals de tots els membres de la unitat familiar, les despeses d’habitatge o la declaració de l’IRPF entre d’altres.

Per a més informació podeu consultar els serveis socials al 93 750 62 88.

Arxivat a: General
Per a més informació podeu consultar els serveis socials
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/05/2020 a les 17:26h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona