CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Cal Conde
Portada > Actualitat > Notícies > A punt de finalitzar la reposició de sorra a les platges

A punt de finalitzar la reposició de sorra a les platges

11/07/2018

Aquesta setmana està previst que acabi l’actuació per restablir provisionalment els danys provocats pel darrer temporal

Al llarg dels passats dies ha estat habitual la presència d’un vaixell-draga treballant en l’abocament de sorra a les nostres platges i, aquesta mateixa setmana està previst que finalitzi el treball. En total s’hi hauran reposat 24.000 m3 de sorra al llarg de 550 metres de les platges del Molí i Santa Margarida. L’actuació, duta a terme a través del Ministeri d’Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient, ve d’aquesta manera a restablir provisionalment els danys que va provocar el temporal del passat 2 de març.

Aquesta solució es considera que no serà definitiva davant de la continuada erosió que pateix el nostre litoral. Per tal de solucionar aquest problema s’espera que el Ministeri implanti la solució definitiva, aprovada ara fa tres anys, consistent en la creació de dos espigons a les nostres platges.

Arxivat a: General
Treballs a les nostres platges
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/05/2020 a les 10:06h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona