CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera panoràmica 3
Portada > Actualitat > Notícies > Cabrera torna a retre homenatge a la seva gent gran

Cabrera torna a retre homenatge a la seva gent gran

02/10/2018

Aquest passat diumenge se celebrava la 62a edició de l’Homenatge a la Vellesa

Un cop més el municipi tornava a demostrar la seva estima per la nostra gent gran amb una jornada festiva de la que prenien part més de 150 persones. Aquest diumenge 30 de setembre se celebrava la 62a edició de l’Homenatge a la Vellesa, una jornada que tenia el seu inici a les 12 h a l’església parroquial amb una missa que comptava amb els serveis auxiliars de la pròpia gent gran i amb la música que interpretava el Cor Parroquial Sant Feliu.

Seguidament, a partir de les 13.30 h, l’homenatge es traslladava a l’envelat municipal amb la recepció i entrada dels convidats, la fotografia de record i la benvinguda a càrrec de la presidenta de l’Associació de Pensionistes i Gent Gran, Elena Aguilar. Un cop rebuts, els participants gaudien d’un dinar de germanor que es tancava, després del brindis de l’alcalde, Jordi Mir, amb un ball.

Arxivat a: General
Celebració de l'homenatge
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/05/2020 a les 10:06h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona