CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera castell 1
Portada > Actualitat > Notícies > Ja està en marxa el servei Respir

Ja està en marxa el servei Respir

18/10/2018

El servei d’atenció diürna per a gent gran amb dependència encara té disponibles algunes de les seves places

De dilluns a divendres, de 9 a 19 h, el Casal de la Gent Gran El Castellet ofereix des d’aquest inici de curs el servei Respir, una proposta d’atenció destinada prioritàriament a la gent gran del nostre municipi. La voluntat de Respir és que aquelles persones que pateixen un cert grau de dependència però que encara resideixen a les seves llars, puguin tenir a la seva disposició una atenció que els hi permeti mantenir la seva autonomia personal i social i facilitar a les famílies un respir.

El servei inclou l’acolliment i la convivència, la manutenció, l’atenció per al desenvolupament de les activitats diàries i el suport personal, social i familiar necessari. Les persones usuàries poden prendre part de diferents tallers com ara els que es dediquen a l’estimulació cognitiva, a l’activitat física o a la socialització. De la mateixa manera s’ofereixen serveis ambulatoris com el transport, el servei de menjador i la dutxa geriàtrica.

Un cop posat en marxa, encara existeix disponibilitat de places del servei. Les persones interessades poden optar per estades en tot l’horari, estades de sis hores o estades de quatre hores.

El servei Respir es completa amb el servei Bon Dia, consistent en que un professional qualificat acut al domicili del ciutadà, l’ajuda a llevar-se, a vestir-se i el porta al centre Respir. És un servei complementari per a facilitar a les famílies que la persona pugui assistir al centre.

Per a més informació es pot consultar al casal El Castellet o als Serveis Socials Municipals. També trobareu un díptic informatiu adjunt.

Arxivat a: General
El servei Respir

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 22/11/2023 a les 15:33h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona