CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera castell 1
Portada > Actualitat > Notícies > Grillats programa dues activitats amb el terror com a fil conductor

Grillats programa dues activitats amb el terror com a fil conductor

24/10/2018

Aquest dissabte es projecten dues pel·lícules a l’envelat municipal i dimecres organitzen la Casa del Terror

La proximitat de Halloween, la vigília del dia de Tots Sants, fa que aquests dies s’incrementin les activitats que es duen a terme al voltant del terror. Un cop més l’associació infantil i juvenil de teatre, Grillats, s’hi suma i ho fa per partida doble. En primer lloc aquest proper dissabte l’entitat programa a l’envelat municipal una sessió de cinema de terror per a petits i adults. A les 19 h es projectarà Los mundos de Coraline, a les 21 h Annabelle (no recomanada a menors) i s’estrenarà també el curt Nightmare? de Carles Munné. L’entrada serà gratuïta. Hi haurà servei de bar.

Ja el proper 31 d’octubre Grillats ens proposa prendre part a partir de les 19 h a Cal Conde d’Escorxador, la IV Casa del Terror, un passatge terrorífic per a tota la família. Paral·lelament es realitzaran activitats relacionades als jardins de la masia. El preu de l’entrada és de 3 €.

Arxivat a: General
Imatge de Los mundos de Coraline
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/05/2020 a les 10:06h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona