CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera castell 1
Portada > Actualitat > Notícies > Els patges reials visiten el nostre municipi

Els patges reials visiten el nostre municipi

19/12/2018

Els infants de Cabrera de Mar estan convidats a lliurar-los les cartes en les que expliquen els regals que volen rebre

Ja tenim a tocar les festes de Nadal i, a la nostra vila, es van succeint algunes de les activitats que precedeixen la celebració. Entre aquestes, en els propers dies ens visitaran els patges de ses majestats els Reis Mags de l’Orient per tal de conèixer els regals que volen rebre els nens i nenes de Cabrera de Mar. La primera oportunitat serà aquest proper divendres dia 21 de desembre amb la visita que duran a terme els emissaris reals a l’escola del Pla de l’Avellà a partir de les 17 h. A més de la recepció els infants podran gaudir amb els jocs gegants que hi trobaran.

La segona de les visites serà el dissabte 29 de desembre a la plaça de l’Ajuntament. A partir de les 12 h tindrà lloc un espectacle infantil i, a continuació, es durà a terme la recepció del patge reial.

Arxivat a: General
Els patges reials ens visiten
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/05/2020 a les 12:32h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona