CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera carrer
Portada > Actualitat > Notícies > El patrimoni arqueològic cabrerenc, obert a les escoles i casals

El patrimoni arqueològic cabrerenc, obert a les escoles i casals

10/01/2019

El municipi ofereix un nou catàleg d’activitats per a que ens visitin infants i joves de centres educatius

Des de l’època romana fins a l’edat mitjana, el nostre municipi compta amb un ric patrimoni que permet que els alumnes d’infantil fins a batxillerat tinguin la possibilitat d’aproximar-se d’una manera diferent al coneixement de la història. Per aquest motiu Gaudeix Cabrera ha editat un nou catàleg d’activitats educatives per a escoles i casals per a aquest 2019. En ell s’ofereixen quatre visites guiades als jaciments oberts al públic al nostre poble: “I els romans van arribar!”, visita teatralitzada a les termes de Ca l’Arnau; “Olla de déus”, visita al temple dedicat a Mitra (Can Modolell); “Les arques del vi”, visita als forns de terrissa de Ca l’Arnau i “Els secrets del Castell de Burriac”, visita teatralitzada al Castell de Burriac. Les visites es complementen amb activitats i tallers sobre aspectes de la societat i la vida quotidiana dels nostres avantpassats. Entre aquestes activitats trobem un taller d’amulets romans, un joc de pistes per a complementar la visita a les termes romanes o un taller del comerç a través de la ceràmica romana.

Com a novetat del nou catàleg, s’ha ofert a les escoles de Cabrera la possibilitat d’escollir una visita guiada i una activitat complementària gratuïtes per a realitzar-la aquest 2019.

Arxivat a: General
Portada del catàleg
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/05/2020 a les 10:06h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona