CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera platja
Portada > Actualitat > Notícies > Tot a punt per a la restauració dels elements danyats del Castell de Burriac

Tot a punt per a la restauració dels elements danyats del Castell de Burriac

08/02/2019

Les pluges del passat mes de novembre van ocasionar diversos desperfectes que properament quedaran restaurats

Al llarg de les properes dues setmanes està previst que es doni inici a l’actuació de restauració al Castell de Burriac motivada pels desperfectes que van deixar els aiguats registrats el passat mes de novembre. La restauració serà dirigida per una empresa especialitzada, Gamarra i Garcia SL, un cop hagi estat autoritzada com a intervenció sobre el patrimoni arquitectònic per la Direcció General del Patrimoni Cultural de la Generalitat de Catalunya, i serà executada per una empresa d’obres i restauració d’arquitectura.

Els treballs consistiran en primer lloc en el desmuntatge de les restes de la restauració realitzada al 1991 que es va ensorrar per l’efecte de les fortes pluges. A continuació es procedirà a la reparació del tall del mur original i, finalment, es durà a terme la consolidació dels elements de morter i pedra.

Arxivat a: General
Detall dels desperfectes al castell
Darrera actualització d’aquest contingut: 09/07/2020 a les 13:48h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona