CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera florida
Portada > Actualitat > Notícies > Cabrera de Mar comptarà amb un institut a partir del curs vinent

Cabrera de Mar comptarà amb un institut a partir del curs vinent

13/02/2019

L’actual Escola Pla de l’Avellà es convertirà en una de les noves 25 escoles institut promogudes per la Generalitat

Les escoles instituts són centres que uneixen en un mateix espai educació infantil, primària i secundària. Aquesta experiència, que ja es desenvolupa a 28 equipaments educatius, arribarà també a partir del curs vinent a Cabrera de Mar tal i com anunciava ahir el conseller d’Educació, Josep Bargalló. En total han estat seleccionades només 25 de les 200 peticions que havien arribat al Departament d’Educació entre la que es troba la realitzada per l’Ajuntament de Cabrera de Mar.

A partir del curs vinent, 2019/2020, l’escola Pla de l’Avellà passarà a ser Escola Institut Pla de l’Avellà. La implantació serà gradual i s’iniciarà incorporant al centre la possibilitat d’estudiar primer d’ESO. Tot i que els espais seran compartits en un primer moment, s’espera que els cursos de secundària comptin amb espais propis més endavant.

L'Ajuntament, per la seva banda, destinarà aquest any 120.000 € per a reformar la zona escolar del Pla de l'Avellà i alhora promourà la modificació urbanística que permetrà la ubicació definitiva de l'edifici de l'institut, a tocar de la Rambla dels Vinyals.

Entre els beneficis que s’atribueixen al model de les escoles institut, el conseller Bargalló subratllava que aquests projectes redueixen l’absentisme escolar, incrementen l’èxit educatiu en donar continuïtat a les propostes pedagògiques i potencia la convivència als centres.

Arxivat a: General
Escola Pla de l'Avellà
Darrera actualització d’aquest contingut: 27/01/2022 a les 15:38h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona