CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera carrer
Portada > Actualitat > Notícies > La història del futbol a Cabrera de Mar, recollida en un llibre

La història del futbol a Cabrera de Mar, recollida en un llibre

18/02/2019

Aquest divendres 22 de febrer es presenta a la Sala Nova l’obra d’Albert Ventura “El futbol a Cabrera de Mar”

A través d’imatges, narracions i anècdotes el llibre “El futbol a Cabrera de Mar” ens apropa a l’aparició i evolució al llarg dels anys d’aquest esport al nostre municipi. Aquest divendres a la Sala Nova, a partir de les 20 h, podem conèixer millor aquesta obra d’Albert Ventura a través de la presentació de la que prendran part exjugadors, entrenadors i directius de l’etapa més recent del club Unió Esportiva Cabrera, l’entitat que va prendre el relleu al US Burriach-Cabrera, fundat el 1922.

El llibre, que ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de Cabrera de Mar per a la seva publicació, recull també l’evolució que ha experimentat el poble i la seva societat al llarg d’aquests anys. L’autor, Albert Ventura, compta amb l’experiència d’haver estat jugador, entrenador i coordinador del club cabrerenc.

Arxivat a: General
Detall de la portada
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/05/2020 a les 17:26h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona