CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > Cabrera Solidària lliura mantes al servei Respir

Cabrera Solidària lliura mantes al servei Respir

27/02/2019

Les mantes solidàries es confeccionen a través del taller que l’organització realitza al casal de la gent gran El Castellet

Fa quatre anys des de l’ONG local Cabrera Solidària posaven en marxa el projecte de mantes solidàries, un taller creat amb el suport municipal al casal de gent gran El Castellet. La proposta es basava en la realització de peces quadrades de ganxet que es feien servir per a elaborar mantes que posteriorment es lliuraven a persones d’algun sector especialment vulnerable de la nostra societat.

Recentment des de Cabrera Solidària es lliuraven sis mantes per a les persones usuàries del servei Respir, el servei d’atenció diürna per a gent gran amb dependències que aquest 2018 es posava en marxa precisament al Castellet. Amb anterioritat des de l’associació també s’ha fet donació de mantes al departament de mares de la presó de dones de Barcelona, a una llar d’acollida de dones víctimes de maltractaments, a centres d’estada per a famílies amb infants amb malalties greus i al Casal de Curació de Vilassar de Mar.

Cabrera Solidària treballa des de 25 anys al costat de les persones amb necessitats. En els seus primers anys van centrar la seva actuació en la cooperació internacional i, en l’actualitat, treballen en projectes de proximitat com les mantes solidàries o en el desenvolupament de tallers de pastisseria amb famílies amb infants amb malalties greus.

Arxivat a: General
Lliurament de les mantes
Darrera actualització d’aquest contingut: 09/07/2020 a les 13:48h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona