CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Cal Conde
Portada > Actualitat > Notícies > Tot a punt per a les preinscripcions als centres de Cabrera de Mar

Tot a punt per a les preinscripcions als centres de Cabrera de Mar

25/03/2019

El curs vinent serà el primer que es podrà estudiar primer d’ESO públic a la nostra població

Properament s’obren els diferents terminis per a presentar les corresponents preinscripcions per a cursar estudis als centres del nostre municipi. En concret, el col·legi parroquial Sant Feliu i a l’escola Pla de l’Avellà, tenen obert el perío­de de sol·licitud del 29 de març al 9 d’abril mentre que llistat d’alumnes admesos i la llista d’espera es donarà a conèi­xer el 12 de juny i les ma­trícules es realitzaran del 20 al 26 de juny per al segon cicle d’educació in­fantil, l’educació primària i el primer curs d’ESO. Aquesta possibilitat d’estudiar Educació Secundària Obligatòria pública és la principal novetat enguany ja que cal recordar que a partir del proper curs comptarem amb l’institut-escola Pla de l’Avellà.

Finalment l’escola bressol Marinada té un termini per a la presentació de sol·licituds que anirà del 13 al 24 de maig del 2019. La llista de­finitiva d’admissions es publicarà el 18 de juny i les matriculacions es podran realitzar del 19 al 26 de juny. Pel que fa a les jornades de portes obertes aquestes tindran lloc dilluns 1 d'abril (a les 10 h), dimarts 2 d'abril (a les 10 i a les 15.30 h), dimecres 3 d'abril (a les 10 h) i dijous 4 d'abril (a les 10 i a les 15.30 h). Trobareu més informació als documents adjunts.

Podeu consultar més detalls sobre el procés de preinscripció aquí.

Arxivat a: General
L'escola Pla de l'Avellà

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 29/05/2020 a les 17:26h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona