CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera panoràmica 3
Portada > Actualitat > Notícies > Reobertura per a visitar novament el Castell de Burriac

Reobertura per a visitar novament el Castell de Burriac

27/03/2019

Després d’intenses i complexes feines de rehabilitació, una part de l’edificació ha estat reparada dels desperfectes ocasionats per les pluges del passat mes d’octubre

Des d’aquest cap de setmana de març el Castell de Burriac torna a obrir les seves portes als visitants un cop ja han quedat enllestits els treballs dels quals ha estat objecte un dels principals elements del patrimoni local. El castell havia quedat tancat al públic després de que les fortes pluges registrades el passat mes d’octubre provoquessin uns greus desperfectes que feien que no es pogués garantir la seguretat de les visites i l’estat de conservació d’una paret del castell.

Els treballs han estat realitzats per una empresa experta en obres i restauració especials i han comptat amb la corresponent autorització de la Direcció General del Patrimoni Cultural de la Generalitat de Catalunya i la direcció d’una empresa especialitzada en aquestes edificacions tan antigues. En concret s’ha procedit al desmuntatge de les restes de la restauració duta a terme al 1991 i en la reparació del tall del mur original per a consolidar finalment els elements de morter i de pedra. També s’han arranjat els esglaons que donen accés de la part baixa a la a la torre. L’actuació ha tingut un cost patrimonial de 22.000 €.

Arxivat a: General
El Castell de Burriac
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/05/2020 a les 12:32h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona