CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Fira Iberoromana
Portada > Actualitat > Notícies > La piscina tanca per manteniment durant la Setmana Santa

La piscina tanca per manteniment durant la Setmana Santa

12/04/2019

L’actuació permetrà reparar la canal de recollida de l’aigua que actualment presenta pèrdues

Del 18 al 22 d’abril no podrem fer servir la piscina municipal per tal de facilitar les tasques de manteniments necessàries en aquest equipament municipal. Les dates s’han triat, coincidint amb la Setmana Santa, per tal que les molèsties siguin les mínimes per a les persones que en fan ús. L’actuació correspon a la segona fase dels treballs de manteniment i millora que es realitzen a la piscina i que ja han servit per tal de reparar el conducte de retorn del fons de la pisci­na cap als filtres, el qual provocava una sortida d’aigua constant en una galeria que condueix a la sala de màquines.

Les millores previstes estan destinades a reparar la canal de recollida de l’aigua que actualment té pèrdues i a més han de permetre reforçar la subjecció de l'escomesa general d'aigua potable. En totes dues fases de millora de l’equipament la inversió municipal serà de 13.800 €.

Arxivat a: General
La piscina municipal
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/05/2020 a les 17:26h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona