CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera florida
Portada > Actualitat > Notícies > La gent gran torna a pujar al Castell de Burriac

La gent gran torna a pujar al Castell de Burriac

17/04/2019

Es posaran vehicles a disposició d’aquelles persones amb problemes de mobilitat

Aquest proper 25 d’abril se celebrarà la que serà la quarta edició de la pujada al Castell de Burriac per a la gent gran del municipi. L’activitat s’iniciarà a les 9.30 h amb la trobada dels participants a la plaça de l’Ajuntament on es farà la foto de grup i sortiran els vehicles de suport destinats a ajudar a aquelles persones amb problemes de mobilitat que hi vulguin prendre part. Per la seva banda els caminaires sortiran des de la Font Picant a les 10 h.

Un cop realitzada la pujada està prevista una visita guiada al castell a la que seguirà una botifarrada a la Font Picant. El preu de l’activitat és de 5 € i per a més informació es pot consultar al casal de la gent gran El Castellet.

Arxivat a: General
Pujada del 2018
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/05/2020 a les 17:26h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona