CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera florida
Portada > Actualitat > Notícies > Arriba la Festa de les Bruixes

Arriba la Festa de les Bruixes

02/05/2019

Aquest cap de setmana Cabrera de Mar tornarà a ser el punt de trobada de l’esoterisme i dels actes de foc

Música en directe, activitats infantils o visites teatralitzades són només algunes de la vintena de propostes que formen part d’una nova edició de la Festa de les Bruixes que tindrà lloc al llarg d’aquest cap de setmana del 4 i el 5 de maig. Durant la festa, que s’originà ara fa 10 anys gràcies a la voluntat de l’entitat local de diables Macabres, trobarem al recinte firal el mercat artesanal o la fira esotèrica a partir de les 11.30 h del dissabte i al llarg de tot el cap de setmana. Però a banda d’aquestes propostes podrem prendre part el mateix dissabte dels tallers infantils de titelles, titelles o de retaules, o de les visites guiades a l’església de Sant Feliu i al Castell de Burriac entre d’altres activitats. El punt i final a la jornada tindrà com a escenari principal la plaça de la Fàbrica on se succeiran el monòleg de la bruixa Isolda, la trobada de bèsties de foc i el concert de RIU.

L’endemà, diumenge, a més de les activitats del recinte firal, dels tallers i de les visites, trobarem el dinar popular a l’antiga pista de bàsquet a partir de les 14.30 h  o la Carretillada, l’acte de foc que se celebrarà a partir de les 21 h a la plaça del Poble.

La celebració de la Festa de les Bruixes també inclourà una trobada del Consell de Festa Major, i dues conferències al voltant de les bruixes. Per a més informació podeu consultar el programa que trobareu adjunt.

Arxivat a: General
Festa de les Bruixes de l'any passat

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 09/07/2020 a les 13:48h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona