CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera platja
Portada > Actualitat > Notícies > Llum verda al programa de Festa Major

Llum verda al programa de Festa Major

22/05/2019

L’Emplaçat, els concerts de Buhos i Dr. Prats, el súper tobogan o la guerra d’aigua, entre les activitats destacables

El ple municipal del passat 9 de maig aprovava la convocatòria i la programació per a la propera Festa Major de Sant Feliu. El vistiplau municipal arribava després de que les més de 40 activitats previstes es presentessin durant el segon Consell de Festa Major d’enguany, celebrat coincidint amb la Festa de les Bruixes.

La programació, amb actes previstos des del 20 de juliol fins al 3 d’agost, inclou novament algunes de les activitats que al llarg dels darrers anys han comptat amb una major participació de veïns i veïnes. Entre aquestes, una de les propostes centrals serà l’Emplaçat (dimecres 31 de juliol), on en Marc Empaitabruixes i les bruixes, en Rosegaescrots i la bruixa Isolda, la Tragèdia i la Comèdia, en  Pere Joan Ferrer i l’Elionor de Sarriera surtiran a festejar la diada amb unes cançons compostes expressament. A continuació se celebrarà el concert d’inici de Festa Major que comptarà amb les bandes Buhos i Dr. Prats.

Pel que fa a la resta de propostes de les quals podrem tornar a participar destaquen algunes tan populars com el Holi Festival (dissabte 3 d’agost), el súper tobogan urbà (divendres 2 d’agost) o la guerra d’aigua (divendres 2 d’agost).

Per a més informació podeu consultar el programa provisional de Festa Major aprovat al ple com a document adjunt. 

Arxivat a: General
Imatge de la Festa Major

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 09/07/2020 a les 13:48h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona