CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera castell 1
Portada > Actualitat > Notícies > La Biblioteca Ilturo celebra el seu desè aniversari

La Biblioteca Ilturo celebra el seu desè aniversari

07/06/2019

A partir de la setmana vinent la biblioteca ofereix un ampli programa cultural per a commemorar la data

Ja fa una dècada que la Biblioteca Ilturo obria les seves portes al nostre poble per a esdevenir, al llarg d’aquests 10 anys, en un espai de referència per a la cultura al municipi. Per tal de posar de rellevància aquesta data, a partir de la setmana vinent podrem prendre part en les activitats commemoratives que s’han programat.

Aquestes tindran el seu inici el dimarts 11 de juny, a les 18 h, amb l’activitat creativa per a infants que sota el títol “Crea la biblioteca del futur” impartirà la professora de dibuix Assumpció Ramón. Encara la setmana vinent trobarem dijous dia 13 dues propostes: l’hora del conte amb pastís d’aniversari que oferirà la Cia. de Parranda a partir de les 18 h i a partir de les 20.15 h la presentació d’un recull fotogràfic dels 10 anys d’història de la biblioteca i la representació de l’obra “Llibràlegs IV”.

La programació d’aniversari tindrà la seva continuació el dimarts 18 de juny a partir 18 h amb el club de lectura infantil al voltant de l’obra “La carta més alta” que comptarà amb la presència del seu autor, Jaume Copons i dimecres amb el taller de lectura en català de “L’aigua del Rif” al qual assistirà la pròpia autora, Montse Flores. El punt i final arribarà de la mà de l’exposició “La carbassa, la poma i el pèsol” que es podrà visitar a la biblioteca del 19 de juny al 16 de juliol.

Per a més informació podeu consultar l'agenda municipal.

Arxivat a: General
Façana de la biblioteca

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 24/05/2024 a les 11:31h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona