CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera florida
Portada > Actualitat > Notícies > Jordi Mir, escollit novament alcalde de Cabrera de Mar

Jordi Mir, escollit novament alcalde de Cabrera de Mar

20/06/2019

L’alcalde destacava la proximitat als veïns, la proactivitat de l’administració i el rigor en la gestió, com els eixos principals de l’acció municipal

Per segona vegada a la història de Cabrera de Mar, una mateixa persona era escollida per tercera vegada alcalde del municipi. Així, aquest dissabte Jordi Mir recollia novament la vara de batlle durant la sessió de constitució de l’Ajuntament amb els suports del seu grup municipal, Junts per Catalunya, i dels seus socis de govern per al nou mandat: ERC i PSC.

Durant la seva intervenció, l’alcalde va agrair l’alta participació registrada al nostre poble a les eleccions municipals i va expressar la seva satisfacció per l’àmplia victòria aconseguida per la llista que encapçalava. Així, Mir afirmava que “ser alcalde és un gran honor, una gran responsabilitat i, en el meu  cas, una gran sort, perquè gaudeixo treballant”. De la mateixa manera va fer esment al nou mandat assegurant que “el nou govern serà continuista pel que fa a la proximitat amb els veïns, la proactivitat i el rigor en la gestió. Però serà renovador per la incorporació de noves persones, per la creació de noves regidories, per l’adopció d’una nova estructura interna i per l’impuls de nous projectes. (....) Afrontem un mandat amb molta Il·lusió per fer de Cabrera de Mar el millor lloc on viure”.

Arxivat a: General
L'alcalde, Jordi Mir
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/05/2020 a les 10:06h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona