CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Fira Iberoromana
Portada > Actualitat > Notícies > Conegueu el servei Respir en primera persona

Conegueu el servei Respir en primera persona

25/07/2019

Avui 25 de juliol el servei d’atenció diürna per a gent gran ofereix una jornada de portes obertes

Fer-se gran i patir un cert grau de dependència no ha de significar necessàriament haver d’abandonar la pròpia llar. Cabrera de Mar compta amb una alternativa a través del servei Respir que s’ofereix al Casal de la Gent Gran El Castellet de dilluns a divendres de 9 a 19 h. Allà s’ofereix atenció a aquelles persones que pateixen un cert grau de dependència mantenint la seva autonomia i facilitant el dia a dia de les famílies.

Per tal de conèixer millor Respir estem convidats a prendre part de la jornada de portes obertes que se celebrarà avui dijous 25 de juliol des de les 10 a les 19 h. D’aquesta manera tindrem la possibilitat de conèixer en primera persona un treball que inclou l’acolliment i la convivència, la manutenció, l’atenció per al desenvolupament de les activitats diàries i el suport personal, social i familiar necessari. Les persones que en són usuàries tenen a la seva disposició diferents tallers, serveis ambulatoris com el transport, el menjador i la dutxa geriàtrica.

Per a més informació es pot consultar al casal El Castellet o als Serveis Socials Municipals. També trobareu un díptic informatiu adjunt.

Arxivat a: General
El servei Respir

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 29/05/2020 a les 17:26h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona