CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > Tret de sortida a la Festa Major

Tret de sortida a la Festa Major

30/07/2019

Aquest dimecres 31 de juliol s’inicia oficialment de celebració amb el pregó, la Nit de Revetlla, l’Emplaça’t i els concerts

Tot i que al llarg d’aquests darrers dies ja hem pogut començar a gaudir dels primers actes inscrits al programa de Festa Major d’enguany, la celebració s’iniciarà oficialment aquest mateix dimecres 31 de juliol i oferirà el gruix de les seves activitats també al llarg dels dies 1, 2 i 3 d’agost. El punt de partida serà un cop més el pregó que, enguany i coincidint amb el seu desè aniversari, tindrà a la biblioteca i a la literatura local com a protagonistes. L’inici de la festa, a partir de les 20 h al balcó de l’Ajuntament, correrà d’aquesta manera a càrrec de l’autora local Andrea Rodés, acompanyada de l’Olga Julian, usuària de la Biblioteca Ilturo i de l’Assumpció Ramón, conductora de BiblioLabs a la Biblioteca Ilturo. Seguidament tindran lloc l’espetec d’inici i el toc de revetlla, a la mateixa plaça de l’Ajuntament, la botifarrada popular a la plaça del Poble i el concert de Miquel del Roig a la plaça de l’Església.

Ja a la mitjanit arribarà el moment central de la celebració, l’Emplaça’t. La plaça de l’Església tornarà a rebre els diables Macabres, en Marc Empaitabruixes i les bruixes, en Rosegaescrots i la bruixa Isolda, els nans Tragèdia i Comèdia, en Pere Joan Ferrer i l’Elionor per ballar amb tots els assistents amb la música creada pel grup RIU que ens acompanyaran en directe juntament amb la Cobla Principal del Llobregat. El punt i final a la jornada correrà a càrrec del concert d’inici de Festa Major a la plaça de la Fàbrica amb la música de Dr. Prats i Buhos.

 

El dijous

L’endemà se’ns proposa un matí ple d’activitats amb les matinades (a les 7.30 h des de la plaça de l’Ajuntament), l’esmorzar amb coca i llonganissa (9.30 a la plaça de l’Ajuntament), la iniciació als escacs amb un tauler gegant (a les 11 h a la terrassa de Can Martinet), el cercavila (a les 11 h des de la plaça de l’Ajuntament) , la missa del migdia i el ball de figures que es durà a terme a continuació. La tarda comptarà amb una de les principals novetats de la programació d’enguany: Tarda de Rebequeria a la plaça Nova 1 d’Octubre. Allà podrem gaudir des de les 18 h d’una proposta orientada als infants amb la presentació dels nous nans, un concert infantil o el correfoc infantil. La jornada es completarà amb una ballada de sardanes (a les 18.30 h a Cal Conde), el monòleg de David Barragán (a la guingueta ACAMAR a les 21 h) i el concert i ball de Festa Major a la plaça de la Fàbrica des de les 21.30 h.

 

El divendres

El 2 d’agost arrencarà amb el tobogan aquàtic que trobarem a partir de les 10 h a l’avinguda de la Zona Esportiva i que precedirà a la guerra d’aigua a la plaça Nova 1 d’Octubre. Per recuperar forces a les 14 h se celebrarà el dinar de Festa Major a la plaça de l’Ajuntament. La programació de tarda comptarà amb la convidada dels senyors de Burriac (a les 18 h des de la plaça de l’Església) i la gimcana embruixada (a partir de les 20.30 h a la plaça de l’Ajuntament) i la jornada es clourà amb la crema de bruixes a la plaça de l’Ajuntament a partir de les 21.30 h i els concerts de Tapeo Sound System i la Banda del Coche Rojo a les 23.30 h a la plaça de la Fàbrica.

 

Fi de festa

El punt i final a la celebració d’enguany arribarà el dissabte 3 d’agost i començarà amb la bicicletada popular (a partir de les 10 h a la plaça Nova 1 d’Octubre) i les proves de tir airsoft i l’inflable aquàtic que trobarem a l’esplanada de Mas Terrillo des de les 11.30 h. La recta final correrà a càrrec de la festa Holi (19 h, parc de la Nova Cançó Catalana), la visita guiada nocturna al Castell de Burriac (21 h des de la Font Picant), les havaneres a la platja del Molí a les 21.30 h i tindrà el seu punt culminant amb el castell de focs a les 22.30 h i la festa jove, la Cabronada, a la mitjanit a la platja dels Vinyals.

 Per a més informació sobre les diferents activitats previstes podeu consultar el programa que s’inclou com a document adjunt.

Arxivat a: General
Moment de la Festa Major

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 09/07/2020 a les 13:48h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona