CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > Cabrera celebra la Diada tot i el risc de pluja

Cabrera celebra la Diada tot i el risc de pluja

16/09/2019

Una part de les activitats previstes es va traslladar a l’envelat municipal per tal de garantir el seu desenvolupament

Cabrera de Mar s’afegia el passat dia 11 als actes commemoratius de la Diada Nacional que tenien lloc arreu de Catalunya i ho feia desenvolupant íntegrament la programació prevista tot i les condicions meteorològiques. En concret a les 11 h se celebrava la tradicional ofrena floral al parc de les Corts i, seguidament, a les 11.45 h, l’acte institucional i l’exhibició de balls tradicionals es traslladaven a l’envelat municipal per tal de garantir la seva celebració.

L’acte va comptar amb la participació de l’Agrupació Sardanista i Cultural de Cabrera de Mar que acompanyada dels Dansaires del Maresme van oferir el galop d’entrada i dues sardanes més. Per la seva banda Cabrera és Espectacle va oferir un ball de bastons i un ball de cintes i el Cor Parroquial Sant Feliu va interpretar el Cant de la Senyera a l’inici de l’acte i Els Segadors en finalitzar. Com a novetat enguany s’ha comptat amb la participació del grup de música Ministrers del Sabre que interpretava les diferents peces en directe.

A més també es van realitzar la lectura del manifest del Correllengua, a càrrec d’Òscar Fernàndez, i l’alcalde de Cabrera, Jordi Mir, va oferir el discurs institucional de la jornada. Aquesta es va tancar amb un còctel ofert per Cabrera Solidària.

Arxivat a: General
Ofrena floral
Ball a l'envelat
Darrera actualització d’aquest contingut: 03/08/2020 a les 11:00h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona