CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera platja
Portada > Actualitat > Notícies > Arriba el segon cap de setmana de Reviu Ilturo

Arriba el segon cap de setmana de Reviu Ilturo

09/10/2019

Aquesta segona part del Festival Cultural Iberoromà se centrarà principalment en el llegat romà al municipi

Aquest cap de setmana del 12 i 13 d’octubre continua la celebració de Reviu Ilturo que començava el dissabte i diumenge passats. Si l’anterior cap de setmana el protagonisme era per al passat ibèric del nostre municipi, la segona part del festival posarà el focus en el llegat romà del que gaudim. En concret a l’espai firal situat a la plaça de la Fàbrica trobarem recreacions d’oficis romans, tallers familiars amb jocs de taula de l’època, documentals i un concurs de pintura ràpida que se celebrarà diumenge al matí.  A més també podrem gaudir de la desfilada de roba romana de Grillats i de la conferència “El paisatge religiós d’una ciutat romana: el santuari de Can Modolell”.

Més enllà de les propostes que trobarem a l’espai firal, al llarg de dissabte i diumenge podrem participar d’altres activitats com ara visites guiades a la recreació de la vida d’un legionari romà; les visites a jaciments com el de Can Modolell o a les termes de Ca l’Arnau; els monòlegs històrics; l’espectacle de combat de les antigues legions romanes i altres activitats per a tota la família.

Pel que fa a les primeres jornades del festival aquestes han permès conèixer millor com era la societat ibera gràcies a la participació del grup de recreació Ibercalafell. A més, els més menuts han pogut gaudir amb les batalles amb els guerrers i amb els tallers organitzats mentre que els més grans han participat de propostes com dels monòlegs i diàlegs històrics a càrrec de Thaleia, grup de recreació històrica, de les visites guiades i teatralitzades als closos arqueològics de Cabrera de Mar o de la desfilada de roba ibèrica a càrrec de Grillats.

Recordeu que podeu consultar amb detall el programa a l’agenda municipal del mes d’octubre que trobareu adjunta. Les entrades es poden adquirir a través del web www.gaudeixcabrera.cat.

Arxivat a: General
Activitat del primer cap de setmana
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/05/2020 a les 17:26h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona