CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > Campanya per a evitar la invasió de vegetació a la via pública

Campanya per a evitar la invasió de vegetació a la via pública

17/10/2019

L’Ajuntament recorda als propietaris l’obligació de tallar aquelles branques o altres elements vegetals que surtin de les finques i envaeixin l’espai públic

La vegetació de les finques privades que envaeix la via pública suposa un problema estètic però, en ocasions, també de seguretat per als vianants. Per aquest motiu des de l’Ajuntament s’ha iniciat recentment una campanya de recordatori als propietaris de finques en les quals es dona aquesta circumstància, de l’obligació que tenen d’eliminar les branques o qualsevol altre element vegetal quan aquests entren als carrers. Concretament s’ha fet arribar un full a les finques afectades en el qual s’exposa aquesta obligació. Posteriorment, si es constata que no s’ha actuat al respecte el consistori realitzarà un requeriment seguint el que dicta la corresponent ordenança municipal i, si en aquest cas tampoc s’elimina la vegetació, l’Ajuntament actuarà directament passant el corresponent càrrec als propietaris.

Arxivat a: General
Finca amb branques sortint
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/05/2020 a les 12:32h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona