CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > Noves millores a la Biblioteca Ilturo

Noves millores a la Biblioteca Ilturo

04/11/2019

L’Espai de Suport de l’equipament ha estat objecte de treballs per a millorar la seva acústica

Entre les novetats d’aquest inici de temporada a la Biblioteca Ilturo destaca la millora acústica a l’espai polivalent que es coneix com a Espai de Suport i que es troba situat a la planta -1 de l’equipament. Els treballs duts a terme al llarg de l’estiu, amb el suport de la Diputació de Barcelona, s’han centrat en la divisòria, la porta i el vidre d’aquest espai que és adjacent a l’Espai d’Estudi d’Adults. Gràcies a l’actuació ja és compatible l’ús simultani d’ambdós espais.

A aquesta sala hi poden accedir els majors de 14 anys per fer treballs en grup o reunions sempre que s’hagi fet una reserva prèvia i acull diverses activitats habituals de la biblioteca com ara el Club de lectura d’adults, el Taller de lectura en català i els Bibliolabs artístics.

Arxivat a: General
L’Espai de Suport
Darrera actualització d’aquest contingut: 24/05/2024 a les 11:31h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona