CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera carrer
Portada > Actualitat > Notícies > Tot a punt per a celebrar el Nadal a Cabrera de Mar

Tot a punt per a celebrar el Nadal a Cabrera de Mar

09/12/2019

Aquest proper dia 14 de desembre s’inicia la programació d’enguany amb la Fira de Santa Llúcia i el Pessebre Vivent

Ja s’ultimen els detalls per tal de poder gaudir al nostre municipi de les activitats que tradicionalment acompanyen l’arribada del Nadal. Concretament aquest proper 14 de desembre té inici la programació d’enguany amb la celebració a partir de les 16.15 h a la plaça de l’Església i el seu entorn de la Fira de Santa Llúcia i el Pessebre Vivent que organitzen des de l’escola Sant Feliu.

Una setmana més tard, el dissabte 21, serà el torn per a la inauguració de l’exposició de pessebres de la Penya Barcelonista a Can Benet a les 11 h, i ja el dia 27 arribarà el Missatger Reial al parc de la Nova Cançó Catalana a partir de les 18.30 h. Una hora abans tindrà lloc un espectacle infantil.

El teatre serà protagonista del final d’any amb dues representacions a l’envelat municipal a càrrec de Grillats amb les obres “La nena dels llumins” i “El Grinch” dissabte 28 de desembre a partir de les 19 h i diumenge 29 a partir de les 18 h.

Ja al 2020 el protagonisme serà per als més joves. En primer lloc dissabte 4 de gener podrem trobar al poliesportiu municipal el Parc de Nadal de 10 a 13 h i de 17 a 20 h, amb la visita del Missatger Reial a les 11 i a les 18 h. L’endemà arribarà l’esperada cavalcada amb la presència de ses majestats els Reis Mags. Des de les 18 h els podrem veure per diferents carrers del poble (podeu consultar el recorregut en el document adjunt a aquesta notícia).

Per a més informació, podeu descarregar la programació completa.

Arxivat a: General
Programació de Nadal

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 22/05/2020 a les 12:32h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona