CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > Arriba la Festa Major de Sant Vicenç

Arriba la Festa Major de Sant Vicenç

17/01/2020

Del 24 al 26 de gener el nostre poble celebra la seva Festa Major d’Hivern amb prop d’una quinzena d’activitats

Un cop més la tradició, el lleure, la cultura i l’esport es donen la mà en la celebració d’una nova Festa Major de Sant Vicenç, la Festa Major d’Hivern de Cabrera de Mar. El tret de sortida serà divendres 24 de gener amb el torneig de ping pong que acollirà Can Martinet. En tot cas el gruix del programa d’actes arribarà l’endemà, dissabte, quan podrem prendre part al matí a l’envelat municipal del torneig de dòmino i de la botifarrada popular o gaudir amb el torneig social d’agility. A les 11 h tindrà lloc un dels actes centrals amb la convidada dels senyors de Burriac que arrencarà a la plaça de l’Ajuntament i que es tancarà amb el concert del grup infantil La Tresca i la Verdesca.

Ja a la tarda està programada la gimcana a Cal Conde i un concert a l’església mentre que la jornada es tancarà amb el correfoc que començarà a les 19.45 h, el sopar popular a l’envelat municipal a les 21.30 h i el karaoke que permetrà cantar i ballar fins ben entrada la nit.

Finalment, diumenge 26 de gener al matí tindran lloc la prova de resistència en BTT Bike Burriac, una ballada de sardanes i la celebració de la missa. Al llarg de tot el matí estem convidats, a més, a donar sang en la unitat mòbil que trobarem instal·lada a la plaça de la Fàbrica.

Per a més informació podeu consultar la programació completa com a document adjunt.

Arxivat a: General
Tot a punt per a la celebració

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 10/04/2020 a les 12:12h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona