CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera carrer
Portada > Actualitat > Notícies > Publicades les bases del concurs de disfresses de Carnestoltes

Publicades les bases del concurs de disfresses de Carnestoltes

31/01/2020

En total el concurs repartirà el 22 de febrer premis entre quatre categories diferents

Ni que sigui durant unes hores la celebració del Carnestoltes ens permetrà canviar d’aspecte i de personalitat. Amb la voluntat de promoure la participació en la festa, des de l’Ajuntament de Cabrera de Mar se’ns torna a proposar prendre part en el concurs que se celebrarà el mateix dia 22 de febrer i del qual ja podem consultar les bases. Aquestes estableixen dos concursos diferenciats: l’infantil que començarà a l’envelat municipal a les 17.30 h i l’adult, a partir dels 13 anys, que s’iniciarà a les 21 h en el mateix emplaçament.

Les inscripcions es podran formalitzar al propi envelat municipal de 16.45 a 17.45 h en el cas del concurs infantil i a la plaça de l’Ajuntament de 18.45 a 19.30 h i a l’envelat de 20.30 a 21 h per als adults. Les categories seran infantil, adult individual, adult parella i grup o comparsa amb tres premis per a cada categoria. A aquestes s’ha de sumar l’elecció de la Reina del Carnestoltes.

Per a més informació podeu consultar les bases completes que trobareu com a document adjunt.

Arxivat a: General
El Carnestoltes del 2019

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 22/05/2020 a les 12:32h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona