CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera panoràmica 3
Portada > Actualitat > Notícies > El consistori continua promovent la contractació

El consistori continua promovent la contractació

07/02/2020

En les darreres setmanes s’han incorporat set noves persones, preferentment, de segments amb dificultats per a la inserció laboral

Entre les diferents línies de treball que desenvolupa l’Ajuntament de Cabrera de Mar per al foment de l’ocupació destaquen les contractacions temporals que periòdicament promou amb fons propis o amb el suport d’altres administracions. Aquestes actuacions assoleixen un doble objectiu: per una banda creen llocs de treball i formen en moltes ocasions persones amb dificultats per accedir al mercat laboral i, per una altra, permeten reforçar els serveis municipals que s’ofereixen al conjunt de la ciutadania.

Recentment el consistori ha realitzat set noves contractacions. Tres d’aquestes incorporacions corresponen a persones que durant 10 mesos realitzaran tasques administratives i que s’han contractat amb el suport de la Diputació de Barcelona. A més s’han sumat als treballadors municipals dos jardiners, un pintor i una auxiliar administrativa que s’han contractat a través del programa Treball i Formació de la Generalitat de Catalunya , gestionat pel Consell Comarcal del Maresme. En aquests casos la durada dels contractes es troba entre els 6 i els 12 mesos.

Per a més informació sobre el suport a l’ocupació que ofereix l’Ajuntament de Cabrera de Mar us podeu dirigir al Servei Local d’Ocupació.

Arxivat a: General
Ajuntament de Cabrera de Mar
Darrera actualització d’aquest contingut: 09/07/2020 a les 13:48h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona